Tärkeitä vinkkejä MielipideMaailmassa menestymistä varten

Vastaa kyselyihin tien päällä - osallistu nettikyselyihin

Saat kutsuja sinulle sopiviin kyselyihin

Kun rekisteröidyt sivullemme, pyydämme sinua vastaamaan muutamiin kysymyksiin (koskien esim. ikääsi, sukupuoltasi ja asuinaluettasi), joiden avulla voimme lähettää sinulle parhaiten sopivia kyselyitä.

Saatat huomata, että kysymme joitakin näistä kysymyksistä myös tekemäsi verkkokyselyn alussa. Koska MielipideMaailma ei luovuta henkilötietojasi asiakkailleen, sinulta saatetaan kysyä samoja kysymyksiä useampaan kertaan. Kysymyksillä varmistamme myös, että verkkokyselyissä antamasi tiedot ovat mahdollisimman paikkansapitäviä. Pyydämmekin sinua vastaamaan näihin kysymyksiin kärsivällisesti.

osallistu nettikyselyihin kotoa - maksetut nettikyselyt

Lisää mahdollisuuksiasi vastata useampaan kyselyyn

Saatavilla olevat verkkokyselyt riippuvat asiakkaidemme kysymyksistä, joihin he tarvitsevat mielipidettäsi. Kyselyjen määrä vaihtelee viikottain ja jopa päivittäin. Markkinatutkimukset etsivät usein tietyn ihmisryhmän mielipidettä - esimerkiksi tietyn tuotteen käyttäjiä, tietyn ikäisiä käyttäjiä tai tietyissä postinumeroissa asuvia käyttäjiä.

Sen vuoksi on tärkeää, että annat meille mahdollisimman paljon tietoa itsestäsi alustavassa rekisteröintikyselyssä ja pidät tilitietosi ajan tasalla. Suosittelemme, että päivität tilisi kuuden kuukauden välein ja aina, kun kotitaloudessasi on tapahtunut merkittäviä muutoksia. Näin voimme lähettää sinulle sopivia kutsuja maksettuihin verkkokyselyihin.

maksetut kyselyt mobiilissa - vastaa kyselyihin tien päällä

Tee verkkokyselyjä liikkuessasi

Mobiili tulevaisuus! Voit tehdä MielipideMaailman maksettuja kyselyjä mobiililaitteillasi - kuten tabletilla, puhelimella tai kannettavalla tietokoneella - joko kotona tai matkoilla. Kuvittele, että istut junassa matkalla töihin ja vastaat kyselyihimme ansaitaksesi rahaa verkossa, ennen kuin olet edes ehtinyt työpaikalle?

Puhumme markkinatutkimuksen asiakkaidemme kanssa päivittäin ja rohkaisemme heitä luomaan verkkokyselyjä, jotka toimisivat sekä pöytätietokoneella että iPhonella, iPadilla ja Android-laitteilla. Yhä useampi kysely täyttää tämän vaatimuksen - ja pian tämä koskee lähes kaikkia kyselyitä! Tätä odotellessa ohjelmistomme tunnistaa, kun käytät mobiililaitetta ja varmistaa, että saat vain niitä verkkokyselytarjouksia, jotka on optimoitu tabletti- tai puhelinkäyttöön.

Muuten: meillä on myös mobiilikyselysovellus, jonka nimi on QuickThoughts. Kiinnostuitko? Katso lisää sovelluksesta täältä!

Tietosi suojataan turvallisesti

Kun annat meille tietoja sinusta ja kerrot mielipiteesi verkkokyselyiden kautta, saatat miettiä ovatko meille antamasi tiedot suojattuja. Takaamme, että noudatamme aina seuraavia kolmea kultaista sääntöä:
1. SSI ja MielipideMaailma käsittelevät tietojasi erittäin luottamuksellisesti.
2. Kaikkia verkkokyselyistä ja -tutkimuksista kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan tutkimustarkoituksiin.
3. Emme koskaan yritä mainostaa, tarjota tai markkinoida sinulle palveluja tai tuotteita.

Katso lisätietoja tietosuojaselosteestamme. Löydät sivuiltamme myös muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä. Jos sinulla on muuta kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä yhteyslomakkeella, jonka löydät usein kysyttyjen kysymysten sivultamme!