Valitse omat palkintosi vierailemalla verkkokaupassamme!

Verkkokaupassamme voit vaihtaa pisteesi lahjoiksi! Annamme sinulle pisteitä täyttämistäsi verkkokyselyistä, jotka voit muuttaa joksikin erityiseksi. MielipideMaailma tekee yhteistyötä joidenkin verkkokaupan suurimpien tuotemerkkien kanssa ja tarjoaa kaikkea mahdollista muodista ruokaan, lomamatkoista kodintarvikkeisiin, digikameroista vapaa-ajan aktiviteetteihin... ja paljon muuta! Etsitpä sitten joululahjoja lapsille, rentouttavaa viikonloppumatkaa tai unohtumatonta kokemusta, voit löytää haluamasi helposti vaihtamalla vain pisteesi tuotteisiin.

Tästä löydät valikoiman joistakin yhteistyökumppaneistamme. Kerää pisteitä osallistumalla verkkotutkimuksiin ja vaihda pisteet johonkin hauskaan!

CDON.com Yrityksemme nimi on CDON AB, ja CDON.COM on verkkokauppasivustomme, jossa myymme musiikkia ja DVD-musiikkilevyjä yhteensä 16 maassa.
Coolstuff CoolStuffInc -jälleenmyyjä myy lautapelejä, korttipelejä, pienoismalleja ja paljon muuta.
Zalando Tutustu laajaan, yli 1000 merkin kenkä- ja vaatevalikoimaan.
Dress Mann Dressmann on johtava miestenvaateketju.
H&M H & M tarjoaa muotia ja laatua parhaaseen hintaan. Se tarjoaa vaatemalliston naisille, lapsille, miehille, teini-ikäisille sekä kosmetiikkaa.
JYSK JYSKistä löydät kaiken makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen, olohuoneeseen, lastenhuoneeseen, työhuoneeseen, ikkunoihin, ulos sekä kodin sisustukseen.
KappAhl KappAhl-kaupat tarjoavat naisille, miehille ja lapsille ajankohtaista muotia ja tyyliä sekä sopivia asusteita.
McDonalds McDonald's on yksi maailman suurimmista ravintolaketjuista. McDonald's-ravintoloita on tällä hetkellä 82.
Stadium Stadium tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia urheilutarvikkeita ja urheiluvaatteita.
Vero Moda Vero Moda tarjoaa naisille trendikkään sekoituksen omaa tyyliä ja laajan valikoiman vaatteita ja asusteita. Hän haluaa ostaa muotia oikeaan aikaan ja oikealla hinnalla.