Vaikuta ja VOITA!

Samalla kun ansaitset käteistä osallistumalla MielipideMaailman maksettuihin verkkokyselyihin, osallistut automaattisesti jokaisen kyselyn jälkeen neljännesvuosittaiseen käteisarvontaamme!

Annamme 1 000 euroa joka neljännesvuosi yhdelle onnekkaalle voittajalle. Kun autat valitsemaasi hyväntekeväisyyskohdetta ja ansaitset pisteitä, jotka voit vaihtaa kupongeiksi, saatat pelkästään verkkokyselyihimme osallistumalla voittaa osan 4 000 eurosta, jonka lahjoitamme joka vuosi!

Muista, että osallistut automaattisesti neljännesvuosittaiseen käteisarvontaamme jokaisen täyttämäsi kyselyn jälkeen - vaikka sinua ei hyväksyttäisikään johonkin tiettyyn verkkokyselyyn vastattuasi alustaviin kysymyksiin. Sinulla on silti mahdollisuus voittaa.

Tunnetko itsesi onnekkaaksi? Voit myös käyttää verkkokyselyihin osallistumisesta ansaitsemiasi pisteitä ja vaihtaa ne lisäosallistumisiin palkintoarvontaamme. Yksi piste vastaa yhtä osallistumista, joten voit lisätä suuren käteispalkinnon voittomahdollisuuksiasi kertomalla mielipiteesi maksetuissa verkkokyselyissämme - ja auttaa samalla tulevaisuuden tuotteiden suunnittelussa!

Lue asiakaspalautettamme nähdäksesi, mitä jotkut arvonnan voittajista sanovat.