Liity mukaan ja ala vaikuttaa seuraamalla kolmea yksinkertaista vaihetta

Rekisteröidy jo tänään!

tai kirjoita tietosi tähän
Valitse sukupuoli
Vahvistan lukeneeni, ymmärtäväni ja hyväksyväni tietosuojakäytännön ja käyttöehdot. Ymmärrän, että hyötyäkseni palvelusta minulle lähetetään sähköposteja olennaisista kyselyistä ja jäsenpäivityksistä.
Sallin profiilitietojeni keräämisen, käyttämisen ja jakamisen markkinatutkimukseen osallistumiseksi. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Voidaksesi kertoa mielipiteesi maksetuissa verkkokyselyissä ja osallistua parempien tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen seuraa alla olevia vaiheita:

1
Rekisteröidy

Täytä yllä oleva lyhyt lomake ja napsauta "Liity nyt". Se on yhtä helppoa kuin kolmeen laskeminen!

2
Vahvista

Mene sähköpostilaatikkoosi ja napsauta "Aktivoi tilisi heti" -painiketta sinulle lähettämässämme sähköpostissa ja vastaa muutamaan kysymykseen rekisteröitymisesi vahvistamiseksi.

3
Kerro mielipiteesi

Onnittelut, tilisi on luotu! Voit aloittaa maksettuihin verkkokyselyihin vastaamisen ja palkintojen ansaitsemisen heti.

Kuinka me kommunikoimme?

Me MielipideMaailmassa haluamme, että ihmiset tuntevat kuuluvansa yhteisöön. Olethan osa ainutlaatuista samalla lailla ajattelevien ihmisten ryhmää, joka haluaa vaikuttaa mielipiteidensä kautta. Yhteisöön kuuluminen tarkoittaa, että kommunikoimme myös kanssasi! Lähetämme sinulle kutsuja verkkokyselyihin sähköpostitse - mutta voit myös vastata maksettuihin kyselyihin milloin tahansa kirjautumalla verkkosivustollemme. Lisäämme jatkuvasti uusia kyselyjä mielenkiintoisista aiheista ja upein palkinnoin! Saat meiltä myös muita viestejä, kuten heti rekisteröitymisesi jälkeen tervetuliaisviestin, jossa kerromme sinulle lisää tilistäsi ja annamme hyödyllisiä vinkkejä.

Mitä hyötyä jäsenyydestä on sinulle?

Ansaitset pisteitä joka kerta kun täytät verkkokyselyn, ja voit vaihtaa ne upeisiin palkintoihin. Vaihda pisteet käteiseksi PayPalin, kautta tai osta lahjakorteilla verkossa suosikkimerkkejäsi, mukaan lukien iTunes. Voit myös osallistua 4000 €:n koko vuoden kestävään käteisarvontaan jokaisen täytetyn kyselyn jälkeen! Joka neljännesvuosi joku arvostettu verkkokyselyihin osallistuja Suomessa voittaa 1 000 euroa. Lue viestejä, joita voittajat ovat meille lähettäneet.

Et ole ainoa, joka palkitaan - MielipideMaailma on sitoutunut vaikuttamaan positiivisesti koko maailmaan. Tunnet mielihyvää, kun näet miten olet voinut vaikuttaa mielipiteelläsi verkkokyselyissä ja tulevaisuuden tuotteissa. LISÄKSI teemme lahjoituksen yhdelle hyväntekeväisyyskohteistamme jokaisen täyttämäsi kyselyn jälkeen! Lue lisätietoja MielipideMaailman verkkokyselyjen kautta tukemista kohteista tästä, ja jokaisen kyselyn jälkeen voit valita hyväntekeväisyyskohteen, jolle haluat MielipideMaailman tekevän lahjoituksen puolestasi.