Kyselyihin vastaaminen on helppoa - sinä olet asiantuntijamme

Mitä seuraavista tavaroista omistat? (Valitse kaikki kotitaloudestasi löytyvät tavarat)

Tämäntyyppinen kyselykysymys on korvaamaton, sillä sen avulla tunnistamme suosituimman teknologian ja tiedämme, kuinka monta näistä tavaroista ihmisillä on kotonaan. Siitä on hyötyä asiakkaille, jotka haluavat tietää mitä tavaroita käytetään eniten, ja lisäksi sen avulla voi päätellä ihmisten selailutapoja verkossa. Se voi auttaa uuden teknologian kehittämisessä, mobiiliystävällisen sisällön luomisessa tai uusien hauskojen tarvikkeiden suunnittelussa.

Kuinka monta kertaa päivässä keskimäärin katsot sähköpostiviestisi?

Tämä saattaa vaikuttaa pelkältä verkkotutkimuskysymykseltä, mutta teknologian kehittyessä käytämme sähköpostia ja muita sovelluksia yhä enemmän liikkuessamme. Viimeisimmät kyselyt osoittavat, että ensimmäinen asia jonka suomalaiset aikuiset tekevät herätessään on sähköpostien katsominen puhelimesta. Tämä tieto ei anna pelkästään käsitystä eri ikäryhmien käyttäytymisestä vaan voi olla myös hyödyllinen yrityksille, jotka haluavat mainostaa hakumoottoreiden kautta, lähettää erikoistarjouksia sähköpostitse, parantaa verkkopostin toimivuutta tai lisätä verkkokattavuutta.

Kuinka monta lasta sinulla on?

Maksetut kyselymme sisältävät usein tämänkaltaisia kysymyksiä, sillä ne antavat selkeämpää tietoa tavastasi viettää vapaa-aikaasi, paikoista joissa saattaisit käydä sekä mahdollisesti käyttämistäsi ostospaikoista. Se on lyhyt ja helppo verkkokyselyn kysymys, joka ei paljasta mitään henkilökohtaisia tietoja mutta jonka avulla voimme varmistaa, että joku tietty kysely sopii juuri sinulle. Jos sinulla ei ole lapsia, voit aina valita vaihtoehdon "ei yhtään".