Etkö löydä vastausta kysymykseesi?

Lähetä kysymys

Usein kysytyt kysymykset

Olemme tehneet parhaamme vastataksemme meille esitettyihin usein kysyttyihin kysymyksiin. Riittää, kun napsautat mitä tahansa alla olevaa kysymystä vastauksen näkemiseksi.

Kysymyksiä MielipideMaailmasta

Se on helppoa. Syötä henkilötietosi kirjautumissivulle. Me lähetämme sinulle hakemuslomakelinkin, jonka avulla voit vahvistaa jäsenyytesi.
Valitettavasti tämän nettiyhteisön jäsenyys on avoin vain Suomen asukkaille.
Yhteisön jäseneksi liittyminen on ilmaista, ja voit perua jäsenyytesi milloin tahansa. Tarvitset kuitenkin sähköpostiosoitteen kyselykutsujen vastaanottamista varten ja Internet-yhteyden kyselyjen täyttämistä varten Internetissä.
Lähetämme sinulle MielipideMaailma-tervetuliaisviestin sähköpostitse. Sen jälkeen lähetämme sinulle säännöllisesti kyselykutsuja sähköpostitse. Sähköpostiviesti sisältää kaikki tiedot, joita tarvitset kyselyyn osallistumiseen, kuten kyselyn URL-osoitteen. Kun olet täyttänyt kyselyn, voit ansaita e-pisteitä ja osallistua neljännesvuosittaiseen palkintoarvontaan.

Kysymyksiä kyselyistä

Yritykset, hallitukset, julkiset organisaatiot ja muut samankaltaiset organisaatiot ovat kiinnostuneita niiden henkilöiden näkemyksistä ja mielipiteistä, jotka käyttävät heidän tuotteitaan ja palvelujaan. Mitä paremmin he tuntevat nykyisten ja potentiaalisten asiakkaidensa, kansalaisten ja kuluttajien ajatukset, sitä helpompi heidän on parantaa ja muokata tarjoamiaan tuotteita ja palveluja.
Lähetämme säännöllisesti kyselykutsuja, mutta emme voi sanoa kuka jäsenistä tai milloin jäsen saa kyselykutsun, sillä kaikki kyselymme räätälöidään, ja ne perustuvat jokaisen asiakkaan hakutavoitteisiin. Profiilistasi riippuen saatamme pyytää sinua täyttämään kyselyjä noin kerran kuussa, toisinaan harvemmin, toisinaan useammin. Sen tähden pyydämme sinua päivittämään profiilisi mahdollisimman usein.
Jotkut palomuurit saattavat estää kyselykutsujemme lähetyksen (katso kohta: Miksi en saa kyselykutsuja useammin?).
Valitettavasti nettikyselyt voi täyttää vain Internetissä.

Kysymyksiä PayPal

Pisteesi muutetaan käteiseksi, ja voit saada ne PayPalin kautta. Vieraile PayPalin sivustolla saadaksesi lisätietoja.
1. Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä: Siirry osoitteeseen PayPal.com ja napsauta ”Sign-up” (Rekisteröidy). Muista käyttää MielipideMaailma - jäsenen sähköpostiosoitettasi, kun syötät tietosi.
2. Jos sinulla on jo PayPal-tili, mutta siihen on yhdistetty eri sähköpostiosoite, sinun pitää yhdistää MielipideMaailma - jäsenen sähköpostiosoitteesi olemassa olevaan tiliisi.
* Huomaa, että jos sinulla ei vielä ole PayPal-tiliä tai jos PayPal-tilillesi on asetettu maksujen manuaalinen hyväksyntä, sinulla on enintään 30 päivää hyväksyä maksu. 30 päivän kuluttua maksu vanhenee, ja se palautetaan MielipideMaailma - tilillesi.
PayPaliin rekisteröityminen käy nopeasti ja helposti! Mene vain PayPalin kotisivulle ja rekisteröidy jo tänään http://www.paypal.com

Kysymyksiä yksityisyydestä

Ei. Emme myy tai luovuta jäsentemme yhteystietoja emmekä mainosta sivuillamme muita tuotteita tai palveluja. Emme koskaan yritä myydä sinulle tuotetta tai palvelua. Palvelujamme käyttävillä yrityksillä ei ole suoraa pääsyä yhteystietoihisi.

Löydät tietosuoja-linkkimme melkein kaikkien MielipideMaailma-nettisivuston sivujen, mukaan lukien tämän sivun, alaosasta. Katso yhteystiedot tietosuojatiedoistamme.

Tarvitsemme henkilökohtaisia tietojasi kyselykutsujen räätälöintiin; jotta SSI pystyisi tulkitsemaan kyselytuloksia tehokkaammin; ja jotta SSI voisi kommunikoida paremmin kanssasi paneelijäsenyyteesi ja kyselyyn osallistumiseen liittyvissä asioissa. Katso lisätietoja tietosuojasta.
On mahdollista, että joku teki virheen MielipideMaailma-jäseneksi kirjautumisen aikana ja antoi vahingossa sähköpostiosoitteesi. On myös mahdollista, että joku on käyttänyt sähköpostiosoitettasi ilman lupaasi. Jos et halua liittyä jäseneksi, älä huomioi sinulle lähetettyä viestiä ja muistutusta. Henkilökohtaisia tietojasi ei lisätä jäsenluetteloon eikä sinuun oteta enää yhteyttä. Jos saat jatkossa sähköpostiviestejämme, pyydä lisätietoja napsauttamalla jokaisessa sähköpostiviestissä olevaa helpdesk-linkkiä.

Kysymyksiä palkinnoista

Paneelin jäsenet saavat kutsun palkintoarvontaan heti, kun he ovat rekisteröityneet paneeliin. Lisäksi paneelin jäsenille lähetetään kutsu palkintoarvontaan aina, kun he täyttävät kyselyn, saavat näytölle ilmestyvän ilmoituksen, vastaanottavat kyselyä koskevan viestikiintiö täynnä -viestin tai päivittävät profiilinsa pyynnöstä.
Palkintoarvontaan voivat osallistua ne henkilöt, jotka sopivat palkintoarvonnan virallisissa säännöissä ennalta ilmoitettuihin vaatimuksiin.
Arvonta järjestetään palkintoarvonnan virallisissa säännöissä ennalta asetettujen aikataulujen ja sääntöjen mukaisesti. Voittajalle ilmoitetaan joko sähköpostitse, puhelimitse tai kirjatulla kirjeellä arvontapäivän jälkeen.