Haluatko vaikuttaa päivittäin käyttämiisi tuotteisiin ja palveluihin?

Rekisteröidy jo tänään!

tai kirjoita tietosi tähän
Valitse sukupuoli
Vahvistan lukeneeni, ymmärtäväni ja hyväksyväni tietosuojakäytännön ja käyttöehdot. Ymmärrän, että hyötyäkseni palvelusta minulle lähetetään sähköposteja olennaisista kyselyistä ja jäsenpäivityksistä.
Sallin profiilitietojeni keräämisen, käyttämisen ja jakamisen markkinatutkimukseen osallistumiseksi. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

MielipideMaailmassa se on mahdollista!

Muuta maailmaa

MielipideMaailma on palvelu, jossa voit vaikuttaa päätöksiin jotka koskevat jokapäiväistä elämääsi. Osallistu verkon markkinatutkimuskyselyihin: vaikutat mielipiteilläsi uusien tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen, sillä yritykset ja organisaatiot luottavat palautteeseesi. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vain kertomalla mielipiteesi maksetuissa kyselyissämme!

Vaikuta

MielipideMaailmaan osallistuminen on palkitseva kokemus. Voit osallistua maksettuihin verkkokyselyihin, jotka koskevat eri aihepiirejä laitteista mainoksiin ja terveydenhoidosta harrastuksiin. Sinulle voidaan myös joskus lähettää tuotteita kotiin testattavaksi. Mielipiteesi kertominen maksetuissa verkkokyselyissä voi olla hauskaa ja jännittävää, mutta se on aina helppoa ja hyödyllistä: olet juuri se asiantuntija, jota yritykset etsivät!

Palkitseva kokemus

Saat palkinnoksi maksetun verkkokyselyn täyttämiseen käyttämästäsi ajasta pisteitä, jotka voit vaihtaa lahjakortteihin tai käteiseksi PayPalin kautta.