Katso kaikki MielipideMaailmaa koskevat tiedot

globaali yhteisö - osallistu Suomeen suunnattuihin nettikyselyihin

MielipideMaailma on maailmanlaajuinen yhteisö

MielipideMaailmaan osallistuessasi liityt Suomen ja koko maailman kattavaan, verkkotutkimuksiin osallistuvaan yhteisöön. Ympäri Eurooppaa ja maailmaa järjestetään samanlaisia kyselypaneeleja. Monissa eri maissa asuvia ihmisiä voidaan kutsua osallistumaan kanssasi samaan maksettuun verkkokyselyyn.

SSI-markkinatutkimusyritys - osallistu Suomeen suunnattuihin nettikyselyihin

MielipideMaailma on SSI:n omistama

Verkkomarkkinatutkimuspaneelit omistaa Survey Sampling International, LLC. Olemme vastaanottaneet jo kolmenkymmenen vuoden ajan näkemyksiä kaltaisiltasi ihmisiltä, jotka haluavat kertoa mielipiteensä maksetuissa verkkokyselyissä tuotteiden ja palvelujen parantamiseksi. Työskentelemme markkinatutkimusyritysten kanssa järjestääksemme verkkokyselyjä ympäri maailmaa sekä isommille että pienemmille tuotemerkeille. Olemme myös suorassa yhteydessä joihinkin valmistajiin, joiden tuotteita saatat käyttää päivittäin, sekä käyttämiesi palvelujen omistajiin.

Kerro mielipiteesi nettikyselyissä - osallistu kyselyihin kotoa käsin Suomessa

Tule mukaan ja kerro mielipiteesi

Liity MielipideMaailma-yhteisöön ja jaa mielipiteesi maksetuissa verkkokyselyissämme, missä tahansa oletkin! Tässä tilanteessa kaikki ovat voittajia: kun autat yrityksiä räätälöimään tuotteitaan tarpeittesi mukaisiksi osallistumalla verkkokyselyihin, ansaitset samalla käteistä ja palkintoja vain täyttämällä verkkokyselyt.