Vastaanota nopeita PayPal-maksuja

PayPal-logo - Miten ansaita rahaa verkossa nettikyselyillä

1 Minulla ei ole PayPal-tiliä!

Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, mene osoitteeseen https://www.paypal.fi ja napsauta "Sign-up" (Avaa tili). Varmista, että syötät tietoihin MielipideMaailma-jäsenyyden sähköpostiosoitteesi. Jos sinulla jo on PayPal-tili, mutta eri sähköpostiosoitteella, lisää MielipideMaailma-jäsenyyden sähköpostiosoitteesi olemassa olevaan PayPal-tiliisi (katso alla).

2 Minulla on jo PayPal-tili!

Kaikki verkkokyselyiden kautta ansaitsemiesi pisteiden lunastustapahtumat käyttävät sitä PayPal-tiliä, jonka sähköpostiosoite on sama kuin MielipideMaailmassa käyttämäsi sähköpostiosoite. Jos sinulla jo on PayPal-tili, mutta eri sähköpostiosoitteella kuin MielipideMaailman tilillä käyttämäsi osoite, voit lisätä MielipideMaailman sähköpostiosoitteesi olemassa olevaan PayPal-tiliisi. Napsauta "Log in" (Kirjaudu), ja sen jälkeen "profile" (profiili) / "e-mail" (sähköposti) / "add" (lisää).

3 Mitä tarkoittaa vahvistettu PayPal-tili?

PayPal antaa sinun vahvistaa tilisi. Se tarkoittaa, että voit vapaammin ja joustavammin lähettää ja vastaanottaa rahaa PayPalin kautta. Sen lisäksi "vahvistettu" status antaa sinulle myös lisää uskottavuutta maksujen vastaanottajien ja lähettäjien silmissä. Huomioithan, että hyväksymme vain vahvistetut PayPal-tilit! Varmista, että tilisi vahvistetaan. Avattuasi vahvistetun PayPal-tilin pyydämme sinua odottamaan 5–7 päivää ennen uutta lunastusta. PayPal tarvitsee useita päiviä tietojesi käsittelemiseen. Voit suorittaa lunastuksen vasta käsittelyn päätyttyä.

Vieraile PayPal.fi-sivustolla saadaksesi tarkempia tietoja.

Löydät yhteystietomme usein kysytyt kysymykset -sivulta, jos haluat ottaa yhteyttä tiimimme jäseniin.