MielipideMaailma: Muuttamassa maailmaa

Kun osallistut maksettuihin verkkokyselyihimme, et ole ainoa joka palkitaan. MielipideMaailman tekee ainutlaatuiseksi muun muassa se, että teemme hyväntekeväisyyslahjoituksen jokaisen täyttämäsi verkkotutkimuksen jälkeen. Se on täysin ilmaista eikä maksa sinulle mitään - annamme sinulle palkinnoksi pisteitä, ja voit itse päättää mille hyväntekeväisyyskohteelle annamme käteispalkinnon puolestasi. Rahan ansaitseminen verkossa ja samalla hyvän tarkoituksen tukeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

MielipideMaailma työskentelee kolmen hyväntekeväisyyskohteen kanssa: CONCERN Worldwide, World Land Trust (WLT) ja World Animal Protection (WAP). Kukin näistä arvokkaista kohteista luottaa hyväntekeväisyyslahjoituksiin toimintansa jatkamiseksi. MielipideMaailma tekee jokaisen maksetun kyselyn jälkeen lahjoituksen puolestasi valitsemallesi hyväntekeväisyyskohteelle, ja kysymme sinulta mihin kohteeseen haluaisit meidän antavan lahjoituksen jokaisen täyttämäsi verkkokyselyn jälkeen. Lue lisää jokaisesta hyväntekeväisyyskohteesta alla.

CONCERN Worldwide - tue hyväntekeväisyyttä osallistumalla nettikyselyihin

CONCERN Worldwide

CONCERN Worldwide on omistautunut työskentelemään maailman köyhyyttä vastaan. Se auttaa maailman köyhimpiä ihmisiä ja pyrkii torjumaan nälänhätää ja muuttamaan näiden ihmisten elämää tukemalla hädässä eläviä yhteisöjä ja tarjoamalla käytännöllisiä ratkaisuja muutoksen tekoon. CONCERN tarjoaa koulutusohjelmia, apua luonnonkatastrofitilanteissa, ruokaa ja lääkkeitä aliravitsemuksen vähentämiseksi ja tautien leviämisen ehkäisemiseksi ja tukee elinkeinoja sekä rohkaisee omavaraisuuteen paremman tulevaisuuden takaamiseksi.

Katso lisätietoja CONCERN:in työstä sen verkkosivustolta: https://www.concern.net/

World Land Trust - tue hyväntekeväisyyttä osallistumalla nettikyselyihin

World Land Trust

World Land Trust (WLT) on kansainvälinen suojelujärjestö, jonka tavoitteena on säilyttää ja suojella uhattuja elinympäristöjä ympäri maailman. Sen tehtävänä on luoda suojeltuja alueita, suojella luonnon monimuotoisuutta ja hallita luonnon ekosysteemejä suojelemalla uhattuja eläinlajeja. Se myös kehittää yhteistyötä paikallisten yhteisöjen kanssa ja kasvattaa globaalia tietoisuutta maailman luonnon suojelemisen tärkeydestä koulutuksen kautta.

Katso lisätietoja The World Land Trustista ja sen työstä sivulta: http://www.worldlandtrust.org/