Mielipidemaailma Tietosuojakäytäntö

Voimassa ensimmäisen kerran: 15/08/2013

Tämä versio: Voimaantulopäivä: 25/05/2018

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka Research Now Limited and Survey Sampling International LLC ja sen emo-, tytär- ja osakkuusyhtiöt (jäljempänä yhteisesti ”RN SSI” tai ”me”) käsittelevät henkilötietoja verkkopaneeliyhteisöjen, kyselytutkimuksien, palkitsemisohjelmien, verkkosivustojen ja mobiilisovelluksien yhteydessä (jäljempänä yhteisesti ”palvelu”). Erityisesti tässä asiakirjassa kuvataan palvelun yhteydessä keräämiemme henkilötietojen tyypit, niiden keräämistarkoitus, muut osapuolet, joille näitä tietoja voidaan luovuttaa, sekä toimenpiteet näiden tietojen suojaamiseksi. Lisäksi tässä asiakirjassa kerrotaan sinulle omia henkilötietojasi koskevat oikeutesi ja saatavilla olevat vaihtoehdot. Lisäksi kerromme, kuinka voit ottaa meihin yhteyttä halutessasi päivittää omat yhteystietosi tai kysyä kysymyksiä tietosuojaa koskevista käytänteistämme.

Tämä tietosuojakäytäntö ei koske henkilötietojesi käsittelyä kolmansien osapuolien hallinnoimien kyselytutkimuksien yhteydessä. Näissä tapauksissa RN SSI ei ole kyselytutkimuksen toimeksiantaja, ja kyselytutkimusväline sekä kyselyn tulokset ja tiedot ovat ja tulevat olemaan kyselytutkimuksen toimeksiantajan omaisuutta. Saat lisätietoja yksittäisen kyselytutkimuksen toimeksiantajan tietosuojakäytänteistä tutustumalla kyseisen tahon omaan tietosuojakäytäntöön.

Palveluun rekisteröitymiseen, sen käyttöön ja siihen pääsyyn sovelletaan tätä tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtojamme.

 

1. Henkilötiedot, joita sinusta voidaan kerätä

Keräämme henkilötietoja usein eri tavoin, jotka on kuvattu jäljempänä. Tässä tietosuojakäytännössä käytetty termi "henkilötiedot" tarkoittaa mitä tahansa tietoa, joka liittyy tunnistettuun tai tunnistettavaan henkilöön. Ilmaisemme aina, jos sinun luovutettava meille henkilötietojasi, miksi sinun on tehtävä niin ja mitä seuraa, jos et luovuta niitä. Jos et pyydettäessä luovuta henkilötietoja, et välttämättä pysty hyötymään palvelusta, jos kyseisiä tietoja tarvitaan palvelun tarjoamiseen tai jos laki velvoittaa meidät keräämään niitä.

  • a. Itse luovuttamasi henkilötiedot

  • Pyydämme sinua luovuttamaan tiettyjä henkilötietoja, kun rekisteröit itsellesi tilin verkkosivustossamme tai mobiilisovelluksella. Näitä tietoja ovat nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, syntymäaika, ammatti, koulutus ja sukupuoli.

  • Lisäksi keräämme luovuttamiasi henkilötietoja paneelin yhteydessä osallistuessasi kyselytutkimukseen tai vastaanottaessasi palkintoja tai kannustimia. Tällaisia tietoja ovat panelistin/vastaajan tunnistenumero, joka sinulle määritetään rekisteröidessäsi itsellesi tilin, sekä kyselytutkimukseen antamasi vastaukset. Tässä yhteydessä voit itse valita, luovutatko arkaluonteisia henkilötietoja itsestäsi. Tällaiset tiedot voivat paljastaa muun muassa terveydentilaan tai sairauksiin, seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuolielämään liittyviä yksityiskohtia, poliittisia mielipiteita tai näkemyksiä, etnisen taustan, hengelliset tai filosofiset uskomukset tai mahdollisen jäsenyyden ammattiliitossa. Mikäli lainsäädäntö edellyttää, pyydämme sinulta nimenomaisen suostumuksen arkaluonteisien henkilötietojen käsittelyä varten. Saatamme kerätä myös sisältöä, jota lähetät tai siirrät palvelimelle palvelua käyttäessäsi, kuten valokuvia tai videoita.

  • b. Sijaintitiedot

  • Saatamme pyytää sinulta lupaa kerätä sijantitietoja mobiililaitteestasi. Saatamme käyttää sijaintitietojasi tarjotaksemme sinulle mahdollisuuden osallistua sijantiin perustuviin kysely- ja markkinatutkimuksiin tai luovuttaaksemme sijaintitietoja asiakkaillemme, jotka edustavat kolmansia osapuolia, havainnollistaaksemme osallistujiin ja heidän sijaintiinsa liittyviä säännönmukaisuuksia. Tällaista toimintaa on muun muassa ostokäyttäytymisen vertailu kohteisiin, joissa käyttäjät ovat vierailleet.

  • Keräämme sijaintitietojasi yllä oleviin tarkoituksiin vain, mikäli annat siihen suostumuksen. Jos et halua enää luovuttaa tietoa sijainnistasi meille, muuta laitteesi tietosuoja-asetuksia. Mikäli lainsäädäntö edellyttää, pyydämme sinulta nimenomaisen suostumuksen sijaintitietojesi luovuttamiseen kolmansille osapuolille.

  • c. Sosiaalisen median tilit

  • Sinulle saatetaan tarjota myös mahdollisuutta käyttää palveluja kolmansien osapuolien sosiaalisen median alustojen kautta. Jos ilmoitat haluavasi käyttää palveluja tällä tavoin, saatamme kerätä tiettyjä sosiaalisen median alustan tilillesi tallennettuja profiilitietoja, kuten nimesi, sukupuolesi ja sähköpostiosoitteesi.

  • d. Automaattisesti kerätyt henkilötiedot

  • Kun käytät palvelua, saatamme kerätä tiettyjä tietoja automaattisesti esimerkiksi evästeillä tai muilla vastaavilla tekniikoilla. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentavat jotakin määrättyä tietoa laitteelle. Evästeet luovat yksilöllisen tunnisteen, joka yhdistetään verkkoselaimeesi. Istuntokohtaiset evästeet poistuvat käytöstä sulkiessasi selaimen. Pysyvät evästeet säilyvät laitteellasi, kunnes ne poistetaan tai niiden erikseen määritetty voimassaolo päättyy.

  • Evästeillä ja muilla vastaavilla tekniikoilla keräämämme tiedot saattavat sisältää tietoja laitteestasi ja sen suorituskyvystä. Näitä tietoja ovat muun muassa laitteen tyyppi ja käyttöjärjestelmä, muut laitteessa käytetyt sovellukset, verkon ja Internet-yhteyden palveluntarjoaja, aikavyöhyke, verkon tila, verkkoselaimen tyyppi, viittaavat sivut ja poistumissivut, päivämäärä- ja kellonaikaleima, sivukyselydata sekä yksilöivät tunnistenumerot, kuten laitteesi IP-osoite, Media Access Control (MAC) -osoite tai verkkoselaimen tunniste. Saatamme käyttää myös digitaalisia sormenjälkiä ja vesileimoja edellä kuvattujen tietojen keräämiseen.

  • Saatamme kerätä tietoja myös tietyistä laitteellasi olevista sovelluksista ja toiminnoista, mikäli myönnät niihin pääsyoikeuden. Tällaisia tietoja ovat muun muassa asennettujen sovelluksien lukumäärä ja tyyppi, push-ilmoitukset, kamera, mikrofoni sekä valokuvakirjaston ja tiedostojen käyttöoikeus.
    Saatamme käyttää näitä tietoja palvelun parantamiseen. Tutkimme, kuinka moni käyttäjä avaa palvelun tai käyttää sitä, mikä osa palvelumme sisällöstä, tuotteista ja ominaisuuksista kiinnostaa kävijöitä eniten, millaisia tarjouksia asiakkaat haluavat nähdä sekä millä tavoin palvelu toimii tekniseltä kannalta.

  • Joissain tapauksissa saatamme käyttää automaattisesti kerättyjä tietoja yhdessä muiden tietojen kanssa. Tällä tunnistetaan käyttäjiä (tai kotitalouksia) eri alustoilla tai laitteilla, kuten älypuhelimilla, tietokoneilla, tableteilla tai niihin liittyvillä selaimilla tässä tietosuojakäytännössä kuvatuista syistä. Digitaalisella sormenjälki- tai vesileimatekniikalla kerättyjä tietoja voidaan myös käyttää laadunvalvontaan, validointiin sekä verkkohuijauksien havaitsemiseen ja ennaltaehkäisyyn.

  • Lisätietoja käyttämiemme evästeiden tyypistä sekä evästeillä keräämiemme tietojen käyttötarkoituksesta on evästesuostumuksen työkalussa.

  • e. Henkilötietojen käsitteleminen asiakkaiden mainostamista koskevan kyselytutkimuksen yhteydessä

  • Jos käytät palvelua osallistuaksesi kyselytutkimuksiin, jotka koskevat tiettyjä mainoksia ja kampanjoita, joita RN SSI testaa yritysasiakkaitaan varten, saatat nähdä näitä mainoksia tai kampanjoita useissa paikoissa, mukaan lukien muissa kuin RN SSI:n mobiilisovelluksissa (esim. peleissä). Kun sinulle on näytetty kohdennettuja mainoksia ja kampanjoita, RN SSI antaa sinulle mahdollisuuden siirtyä kyseistä mainosta tai kampanjaa koskevaan kyselytutkimukseen tai pyytää sinua vastaamaan sellaiseen ja/tai saattaa luovuttaa tiettyjä demografisia tietoja sinusta mainostajalle tai tämän edustajalle. Nämä tiedot koskevat mainoksen nähneiden henkilöiden demografisia profiileja.

  • Mainoksiin tai kampanjoihin liittyviin kyselytutkimuksiin vastaamisen helpottamiseksi RN SSI toimii yhteistyössä mainontaa esimerkiksi muissa mobiilisovelluksissa tuottavien, mittaavien tai edistävien yhtiöiden kanssa. Sovellus/palvelut luovuttavat mainosverkostoille yksilöivän laitetunnisteesi (UID) sekä muita automaattisesti kerättyjä tietoja. Kun käytät jonkin mainosyhtiön kanssa yhteistyössä toimivaa sovellusta, kyseinen mainosyhtiö saattaa käyttää yksilöivää laitetunnistettasi tai muita automaattisesti kerättyjä tietoja laitteesi tunnistamiseen. Kyseinen mainosyhtiö saattaa sitten näyttää sinulle mainoksen tai kampanjan, jonka vaikutusta RN SSI mittaa jonkin yritysasiakkaansa puolesta. Mainosyhtiö saattaa tämän jälkeen ilmoittaa RN SSI:lle, että UID-tunnisteeseesi liittyvä laite on juuri vastaanottanut mainoksen tai kampanjan, ja tämän ansiosta RN SSI antaa sinulle mahdollisuuden siirtyä kyseistä mainosta tai kampanjaa koskevaan kyselytutkimukseen tai pyytää sinua vastaamaan sellaiseen.

  • f. Kolmansien osapuolien toimittamat henkilötiedot

  • Saatamme hankkia henkilötietoja, käyttäytymiseen liittyviä tietoja ja/tai demografisia tietoja kolmansilta osapuolilta. Sellaisia ovat muun muassa tiedonhallinta-alustat, mainosverkostot, tietopalveluja toimittavat viranomaiset sekä tilastollisia koeryhmiä toimittavat tahot. Tällä tavoin hankittavia tietoja ovat muun muassa ikä, sukupuoli, paikkatieto, sijainti, mahdolliset lapset, mobiilimainoksien tunnisteet, ostohistoria, tieto näytetyistä mainoksista sekä samankaltaisuuteen perustuvat kohderyhmät.

 

2. Henkilötietojesi käyttötavat

Saatamme käyttää sinulta tai sinusta hankkimiamme henkilötietoja usein eri tavoin, mukaan lukien seuraavat tarkoitukset:

  • Pystyäksemme tarjoamaan sinulle mahdollisuuden osallistua tutkimustoimintaan, kuten paneeleihin tai RN SSI:n tai kolmansien osapuolien hallinnoimiin kyselytutkimuksiin (paneeliin kuuluvana tai kuulumattomana jäsenenä), tai käyttää paneeleihin tai kyselytutkimuksiin liittyviä verkkosivustoja ja mobiilisovelluksia.
  • Pystyäksemme hallinnoimaan, hallitsemaan tai toimittamaan RN SSI:n palkitsemis- ja kannustamisohjelmia tai muita kampanjoita, edistämään osallistumista niihin ja tiedottamaan niistä. Tällaisia ohjelmia ja kampanjoita ovat muun muassa arvonnat, joita tarjotaan paneelin jäsenyyden ja/tai kyselytutkimukseen vastaamisen yhteydessä.
  • Pystyäksemme lähettämään RN SSI:n omistaman paneelin jäsenyyteesi liittyvää viestintää tai ilmoituksia osallistumisestasi kyselytutkimukseen sekä sinulle kohdennettuja mahdollisuuksia osallistua kyselytutkimuksiin.
  • Pystyäksemme tekemään järjestelyjä mainoksien näyttämiseksi sinulle palvelun ulkopuolella seurantakyselyihin vastaamisen edistämiseksi.
  • Pystyäksemme tarjoamaan sinulle muun muassa kiinnostuksen aiheiden tai sijaintitiedon perusteella kohdennettuja palveluja ja mainoksia sekä antaaksemme RN SSI:lle ja kolmansille osapuolille mahdollisuuden muodostaa tietoa markkinoista, laatia yksilöllisiin ja/tai koostettuihin profiilitietoihin perustuvia kohdeyleisöä tai samankaltaisuuteen perustuvaa kohderyhmää kuvaavia malleja sekä jakaa yleisöä kohderyhmiin. Saatamme esimerkiksi laatia markkinointi- ja mainoskampanjoita, jotka on kohdennettu henkilöille, joiden sosiaalinen ja demografinen profiili on samankaltainen kuin sinulla.
  • Pystyäksemme arvioimaan verkkomainonnan tehokkuutta, mitataksemme verkkokohderyhmiä sekä auttaaksemme verkkosivustojen, verkkomainosten ja muun internetin ja digitaalisen median ominaisuuksien, toimintojen ja kampanjoiden luomisessa, kehittämisessä ja toteuttamisessa.
  • Lähettääksemme kohdennettua markkinointiviestintää RN SSI:n sekä kolmansien osapuolien tuotteista ja palveluista.
  • Päivittääksemme RN SSI:n keräämiä tietoja sekä suorittaaksemme data-analyyseja RN SSI:n tai asiakkaidemme käyttötarkoituksia varten.M
  • Tarjotaksemme paremman kyselytutkimuksien käyttökokemuksen koskien muun muassa laadunvalvontaa, validointia, vastattujen kyselytutkimuksien seurantaa tai muita suoritettuja toimenpiteitä.
  • Varmistaaksemme turvallisuuden ja tietoturvan sekä havaitaksemme ja estääksemme huijaukset.
  • Täyttääksemme lainsäädännön meille asettamat vaatimukset, mukaan lukien verotukseen liittyvät velvollisuudet, sekä varmistaaksemme omien oikeuksiemme täytäntöönpanon tai turvaamisen.
  • Muilla tavoin tämän tietosuojakäytännön tai antamasi valtuutuksen mukaisesti.

Jos olet Euroopan talousalueella, saatamme kerätä ja käyttää henkilötietojasi seuraavissa yhteyksissä:

  • Olet sallinut henkilötietojesi käytön. Saatamme pyytää suostumustasi esimerkiksi käyttääksemme evästeitä tai muita vastaavia tekniikoita, lähettääksemme sinulle markkinointiviestintää tai käsitelläksemme henkilötietoja, jotka sovellettava lainsäädäntö on määrittänyt arkaluontoisiksi.
  • Henkilötietojen käyttö on tarpeen, jotta voimme tarjota sinulle tuotteita ja palveluja tai vastata tiedusteluihisi.
  • Sovellettava lainsäädäntö edellyttää henkilötietojen käyttöä tai sallii sen.
  • Meillä tai kolmannella osapuolella on lain turvaama intressi henkilötietojesi käyttöön. Tällainen intressi voi olla muun muassa tuotteidemme ja palvelujemme turvallisuuden, tietoturvan ja suorituskyvyn parantaminen, henkilötietojen nimettömiksi tekeminen tai data-analyysien tekeminen.M

 

3. Henkilötietojesi jakamistavat

Saatamme luovuttaa sinusta keräämiämme henkilötietoja jäljempänä kuvatulla tavalla tai tiedon keräämisen yhteydessä erikseen kerrotulla tavalla. Saatamme luovuttaa tietoja muun muassa seuraaville tahoille:

  • Emo-, tytär- ja osakkuusyhtiömme tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin.
  • Palveluntarjoajamme, jotka puolestamme suorittavat henkilötietoja koskevia palveluja ja käsittelevät niitä. Palveluntarjoajiamme ovat esimerkiksi pilvipalvelujen, verkkohuijaustyökalujen sekä kyselytutkimusdatan keräysalustan toimittajat. Saatamme luovuttaa henkilötietoja datan välittäjille ja koostajille, jotka toimivat puolestamme antamamme ohjeistuksen mukaisesti tarkoituksenaan kasvattaa tietokantaamme markkinatiedon ja/tai samankaltaisuuteen perustuvien kohderyhmien muodostamiseksi, analyysien suorittamiseksi ja markkinoita koskevan tiedon keräämiseksi. Edellytämme sopimusperusteisesti, että nämä palvelutarjoajat käsittelevät henkilötietoja ainoastaan ohjeistuksemme mukaisesti ja vain siltä osin, kuin on tarpeen palvelujen toteuttamiseksi puolestamme tai lainsäädännön asettamien vaatimuksien noudattamiseksi. Edellytämme myös, että näillä palveluntarjoajilla on käytössään suojausmekanismit, jotka on suunniteltu varmistamaan puolestamme käsiteltävien henkilötietojen tietoturva ja luottamuksellisuus.
  • Ohjelmakumppanit, jotka ovat kutsuneet sinut liittymään palveluun ja joiden kautta olet rekisteröitynyt käyttäjäksi.
  • Asiakkaamme, jotka käyttävät tietoja markkinatutkimuksiin liittyviin tarkoituksiin (kuten mallien luomiseen ja validointiin, verkkohuijauksien havaitsemiseen ja ennaltaehkäisyyn, datan segmentointiin kohderyhmittäin, tietokantojen yhdistämiseen sekä palkkioiden, kannustimien tai arvontapalkintojen luovuttamiseen ja/tai niiden vastaanottajaksi ilmoittautumisen kirjaamiseen) markkinointikampanjoiden kehittämiseksi, markkinatilanteen kartoittamiseksi, samankaltaisuuteen perustuvien kohderyhmien muodostamiseksi ja/tai kolmansien osapuolien tuotteiden/palvelujen markkinoimiseksi sinulle sekä vastaanottajien tunnistamiseksi uudelleen suoritettaviin kyselytutkimuksiin vastaamiseksi suoritettavia yhteydenottoja tai viestintää varten.
  • Asiakkaamme tai heidän asiakkaansa, mikäli uskomme, että olet rikkonut tai saatat rikkoa kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia tai käyttöehtojamme .
  • Kolmannet osapuolet yrityksien uudelleenjärjestelyn, fuusion, myynnin, yhteisyrityksen muodostamisen, luovutuksen, siirron tai muun liiketoimintamme tai minkä tahansa sen osan, yrityksen varojen tai osakkeiden järjestelyn yhteydessä (mukaan lukien konkurssimenettely tai muut vastaavat järjestelyt).
  • Muut tämän tietosuojakäytännön mahdollistamat tavat tai tilanteet, joissa (i) olemme velvoitettuja luovuttamaan henkilötietojasi lainsäädännön tai oikeusprosessin edellyttämänä, (ii) vastineenamme tuomioistuimen tai lakia valvovan tai valtiollisen viranomaisen esittämään tietopyyntöön tai (iii) mikäli uskomme, että näiden tietojen luovuttaminen on tarpeellista tai asianmukaista fyysisen haitan tai taloudellisien menetyksien välttämiseksi tai tietojen luovutus liittyy epäillyn tai tapahtuneen huijauksen tai lainvastaisen toiminnan tutkimiseen.

Saatamme antaa asiakkaallemme luvan kerätä henkilötietoja suoraan sinulta. Voit itse päättää, luovutatko henkilötietojasi heille. Näissä tilanteissa laadimme asiakkaidemme kanssa kirjallisen sopimuksen muun muassa rajoittaaksemme heidän henkilötietojen käyttöään.

 

4. Omat oikeutesi ja valinnanvapaus

Sovellettavan lainsäädännön puitteissa sinulla saattaa olla seuraavat oikeudet:

  • Oikeus kieltää tietty henkilötietojen kerääminen ja käyttö toimittaessamme palvelua sinulle. Saat lisätietoja kirjautumalla sisään tilillesi ja muuttamalla omia asetuksiasi.
  • Oikeus kieltää tiettyjen, automaattisesti kerättyjen tietojen kerääminen ja käyttö. Tietyillä lainsäädäntöalueilla voit käyttää evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita koskevaa valinnanvapauttasi käyttämällä evästeiden hyväksymistyökalua. Verkkoselaimesi saattaa ilmoittaa sinulle, miten saat ilmoituksen tietyn tyyppisistä, laitteellesi tallennetuita evästeistä ja kiellät niiden käytön. Huomaa, että ilman tietynlaisia evästeitä et pysty käyttämään kaikkia verkkosivustojemme, sovelluksiemme tai verkkopalvelujemme ominaisuuksia.
  • Oikeus pyytää nähtäväksi hallinnoimiamme henkilötietojasi tai vastaanottaa tietoja niistä henkilötietojen päivittämiseksi, niissä olevien epätarkkuuksien korjaamiseksi, niiden käsittelyn rajoittamiseksi tai kieltämiseksi, niiden muuttamiseksi nimettömiksi tai niiden poistamiseksi tarkoituksenmukaiseksi katsottavalla tavalla tai käyttääksesi tietojen siirrettävyyttä koskevia oikeuksiasi siirtääksesi tiedot helposti toiselle yritykselle. Lisäksi sinulla saattaa olla oikeus jättää valitus valvontaviranomaiselle muun muassa omassa asuinmaassasi, maassa, jossa työskentelet tai maassa, jossa valituksen kohteena oleva asia on tapahtunut.
  • Oikeus milloin tahansa ja maksutta perua aiemmin annettu suostumus, joka koskee henkilötietojen käsittelyä. Noudatamme suostumuksen perumisen jälkeen määrittämääsi asetusta, eikä peruminen vaikuta tietojen käsittelyn laillisuuteen.

Paikallinen lainsäädäntö saattaa tietyissä olosuhteissa rajoittaa näitä oikeuksia.

Voit lopettaa kaikkien henkilötietojen muiden tietojen keräämisen poistamalla palvelujen asennuksen tai lopettamalla kaikkiin paneeleihin osallistumisen. Voit käyttää normaalia mobiililaitteessasi käytössä olevaa sovellusten poistamismenetelmää tai suorittaa poiston mobiilisovellusmyymälöiden tai -verkostojen kautta tai voit poistaa panelistitilisi paneelisivustolla. Huomaathan, että mikäli poistat mobiilisovelluksen, mutta säilytät profiilisi jossain verkkosivustossamme, saatamme edelleen kerätä sinusta henkilötietoja muita tietoja verkkosivustojemme kautta. Mobiilisovelluksen poistaminen ei poista kaikkia ennen palvelujen asennuksen poistamista keräämiämme tietoja. Poistaaksesi kaikki keräämämme tiedot ota yhteyttä meihin jäljempänä kuvatulla tavalla.

Jos haluat käyttää edellä kuvattuja oikeuksiasi tai lopettaa tilisi, ota yhteyttä meihin jäljempänä olevan kohdan ”Yhteydenotot” mukaisesti.

 

5. Tietoturva ja tietojen säilyttäminen

Käytämme tarvittavia teknisiä, hallinnollisia ja fyysisiä varmuuskeinoja suojataksemme henkilötiedot ja muut luovuttamamme tai keräämämme tiedot vahingossa tapahtuvan, laittoman tai luvattoman poistamisen, katoamisen, muuntelun, tarkastelun, luovuttamisen tai käytön estämiseksi. Tarkistamme, valvomme ja arvioimme tietosuojakäytäntöjämme ja tietoturvajärjestelmiämme säännöllisesti. Käyttämistämme suojaustoimenpiteistä huolimatta internet- tai matkapuhelinverkon välityksellä tapahtuva tiedonsiirto ei ole täysin turvallista, emmekä sen vuoksi takaa verkossa tapahtuvan tiedonsiirron turvallisuutta. Emme ole vastuussa virheistä, joita henkilöt saattavat tehdä lähettäessään henkilötietoja meille.

Suoritamme tarvittavat toimenpiteet poistaaksemme henkilötietosi tai pitääksemme ne sellaisessa muodossa, joka ei mahdollista tunnistamistasi siinä tapauksessa, että näitä tietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten itse käsittelemme niitä, ellei lainsäädäntö vaadi meitä säilyttämään näitä tietoja kauemmin. Säilytysajan määrittämisessä otamme huomioon useita kriteerejä, kuten pyytämiesi tai sinulle toimitettujen tuotteiden ja palvelujen tyyppi, välisemme suhteen laatu ja kesto, mahdollinen paluu tuotteidemme tai palvelujemme käyttäjäksi, vaikutus sinulle toimittamiimme palveluihin siinä tapauksessa, että poistamme tietoja, joita meillä on sinusta tai jotka olemme saaneet sinulta sekä pakolliset lainsäädännössä ja vanhentumissäännöksessä määritetyt säilytysajat.

 

6. Tietojen siirtäminen

Henkilötietosi voidaan siirtää vastaanottajille, jotka ovat muissa maissa kuin itse olet. Näihin maihin kuuluu muun muassa Yhdysvallat, jossa Research Now -yhtiön emoyhtiö ja Survey Sampling International -yhtiö sijaitsevat. Näissä maissa ei välttämättä ole voimassa sama tietosuojalainsäädäntö kuin maassa, jossa olet luovuttanut tiedot. Kun siirrämme henkilötietojasi muihin maihin, suojaamme kyseiset tiedot tässä tietosuojakäytännössä tai tietojen keräämisen yhteydessä kuvatulla tavalla.

Jos olet Euroopan talousalueella tai Sveitsissä, noudatamme henkilötietojen kolmansiin maihin siirtämisen riittävää suojaamista koskevaa, sovellettavaa lainsäädäntöä.

 

7. Do Not Track

Do Not Track (”DNT”) on verkkoselaimen asetus, jonka voit asettaa ilmoittamaan käyttämillesi verkkosivustoille, että et halua niiden keräävän sinusta jotakin tiettyä tietoa. RN SSI ei vastaa DNT-signaaleihin. Jos et hyväksy RN SSI:n DNT-signaaleja koskevaa käytäntöä, voit kieltäytyä osallistumisesta tai käyttää RN SSI:n palveluja jäljempänä kuvatulla tavalla.

RN SSI:n verkkomainonnan tehokkuutta mittaavaan ohjelmaan liittyen RN SSI sallii aliurakoitsijoidensa, kumppaneidensa ja/tai asiakkaidensa pudottaa, asettaa ja/tai kirjoittaa kolmannen osapuolen teknologioita, joiden tarkoituksena on avustaa kohderyhmiä koskevia mittauksia ja mainosten muistamista koskevaa kyselytutkimustoimintaa. RN SSI ei ole vastuussa minkään kolmannen osapuolen DNT-signaalien noudattamisesta tai niihin vastaamisesta.

 

8. Lapsien poissulkeminen

Palvelu ei ole suunniteltu eikä tarkoitettu käytettäväksi alle 16-vuotiaille henkilöille. Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle 16-vuotiailta henkilöiltä. Mikäli tietoomme tulee, että olemme vahingossa keränneet henkilötietoja joltakin alle 16-vuotiaalta henkilöltä, ryhdymme kaupallisesti kohtuullisiin toimenpiteisiin, jotta kyseiset henkilötiedot saadaan poistettua.

 

9. Tämän tietosuojakäytännön muutokset

Tätä maailmanlaajuista tietosuojakäytäntöä saatetaan muuttaa aika ajoin, jotta se vastaa henkilötietojen käsittelyä koskevia käytänteitämme. Julkaisemme näkyvän ilmoituksen asianmukaisissa verkkosivustoissa tiedottaaksemme maailmanlaajuiseen tietosuojakäytäntöön tehdyistä huomattavista muutoksista. Lisäksi tietosuojakäytännön alussa ilmoitetaan, milloin sitä on muutettu edellisen kerran. Jos muutamme maailmanlaajuista tietosuojakäytäntöämme, saatamme tietyissä tapauksissa pyytää sinua hyväksymään muutokset.

 

10. Yhteydenotot

Jos sinulla on kysymyksiä tietosuojaa koskevista toimintatavoistamme tai tästä tietosuojakäytännöstä tai mikäli haluat kieltää tietyt tavat käyttää henkilötietojasi, käyttää hallinnassamme olevia henkilötietojasi koskevia oikeuksiasi tai tehdä valituksen tietosuojaa koskevista toimintatavoistamme, ota yhteyttä Research Now Limited- tai Survey Sampling International LLC -yhtiöön jäljempänä kuvatulla tavalla.

  • Research Now Limited: lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen privacy@researchnow.com tai kirje osoitteeseen 160 Queen Victoria Street, Ground Floor, London, United Kingdom EC4V 4BF, Attention: Data Protection Officer.
  • Survey Sampling International LLC: lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen privacy@surveysampling.com tai kirje osoitteeseen 6 Research Drive, Shelton, CT 06484, United States.